Ohjaamotuotteet

Liikkuva toimisto

Sortimo tarjoaa kattavan valikoiman tuotteita palvelualan ammattilaisille ja muille kentällä toimiville edustajille. Olemme kehittäneet useita eri ratkaisuja, joita voit hyödyntää henkilöautossasikin ja jotka auttavat Sinua pysymään täydellisen organisoituneena tien päällä.

Autoassistentti

Sortimo Autoassistentti pitää sisällään kaiken, mitä paljon liikeessä oleva huoltoteknikko tarvitsee vierellään.

Autoassistentti toimii kirjoitusalustana, pullonpidikkeenä ja säilytyslokerona. Istuinnojaa vasten järjestelmässä on kaksi taskua mappeja ja muita asiakirjoja varten.

Autoassistentti kiinnitetään niskatukien väliin ja sen korkeutta on helppo säätää kiristysruuvilla. Turvavyö vedetään laatikon ali, jolloin se pysyy ajon aikana paikallaan.

Automanager

Paljon tien päällä olevat tuntevat samat ongelmat: kansioita, papereita, muistioita, kannettava tietokone - kaiken tulee pysyä mukana paikasta toiseen, autosta toimistoon ja toimistosta autoon. Käytännöllinen Sortimo Automanager on elegantti ratkaisu kaikkeen tähän.

Etupenkille asetettava Automanager on varkaudenestolla varustettu apulainen, jota ilman et tahdo suorittaa työtehtäviäsi. Valmis työasema on aina käden ulottuvilla ja kulkee kätevästi mukana. Sisältä avautuva alusta kannettavalle tietokoneelle ja suuri lokero mahdollistavat koko toimiston kuljettamisen minne ikinä menetkin.

Toimistolaukku

Sortimon toimistolaukku on aina käsillä ja valmiina käytettäväksi autossa ja sen ulkopuolella. Monipuolinen laukku voidaan pitää auki ajon aikana, sillä se pysyy turvallisesti aloillaan istuimella. Laukussa on runsaasti tilaa perustarvikkeille, kuten puhelimelle, kynille, asiakirjoille ja kirjoitusalustalle. Toimistolaukku voidaan helposti muuntaa tietokonelaukusta työsalkuksi. Laukun voi kiinnittää istuimeen mukana tulevilla hihnoilla.

Mitat

Autoassistentti:

  • 362 mm x 480 mm x 661 mm / 6,9 kg

Automanager:

  • 580 mm x 300 mm x 410 mm / 7,4 kg

Toimistolaukku:

  • 420 mm x 395 mm x 130 mm / 2,5 kg