Globelyst M

Sortimolla on takanaan 40 vuoden asiantuntemus ajoneuvokalusteiden kehityksestä. Innovatiivisten, korkealaatuisten ja kestävien tuotteidensa ansiosta Sortimo on ainutlaatuinen yritys. Ajoneuvokalusteiden mukautuvuus takaa laajan skaalan mahdollisia käyttökohteita.

Pitkäntavaranhylly

Erityisesti LVI-asentajien huoltoautoihin kehitetty pitkäntavaranhylly voidaan asentaa normaalin hyllystön päälle, erillisenä hyllynä seinälle tai normaalin hyllytason sijaan niitä voidaan asentaa hyllyrunkoon useampia pällekäin. Hylly on kevyttä ja kestävää komposiittimateriaalia ja on saatavilla eri pituuksina yhdestä kolmeen metriä. Hyllyn päädyssä on avautuva luukku, joka helpottaa pitkien putkien työntämistä hyllylle.

Mitat: (P x L x K) 1000-3000 x 297 x 112 mm

Vetolaatikot

Vetolaatikot on varustettu kuulalaakeroiduilla teleskooppijohteilla, joiden ansiosta laatikko avautuu koko pituudeltaan ulos. Täten pimeitä nurkkia ei jää ja koko tila tulee hyödynnettyä.

Laatikostojen kuormitettavuus on laatikon koosta riippuen 45 kilosta ylöspäin. Patentoidun lukituksen myötä laatikko on aina käytettävissä yhdellä kädellä ja laatikon kiinnipysyminen on taattu. Laatikko on tarpeen mukaan jaettavissa välipelleillä tai erikokoisilla muovilokeroilla.

Sisämitat: (L x S x K) 418-902 x 314-1146 x 89-191 mm

Hyllystöt

Hyllystöt ovat valmistettu kevyestä mutta kestävästä teräksestä ja niitä on saatavilla joustavasti eri kokoisina. Lisäksi välilevyillä saadaan muokattua hyllytilaa tarpeisiin sopivaksi. Hyllyjen pohjalla on liukumista ja kolinaa vähentävät muovimatot. Hyllystöihin voidaan kiinnittää vetolaatikoita, salkkuja ja Globelyst -sarjan laatikoita, tehden siitä erittäin mukautuvan ja monipuolisen ajoneuvokalusteratkaisun.

Mitat: (L x S x K) 213-1423 x 223-648 x 81-115 mm

Liukuovet ja suojaluukut

Hyllyn suojaksi on mahdollista saada liukuovi, joka yhdistää estetiikan ja hyödyn. Tavarat saa kätevästi piiloon lukittavan oven taakse.

Alumiiniset ja helppokäyttöiset suojaluukut pitävät suuremmat esineet takanaan lattian tasassa. Suojaluukkuja on saatavilla kolmessa eri koossa.

Salkkukiinnikkeet

Salkkukiinnikkeet pitävät ajon aikana aloillaan työkalusalkkuja. Kiinnike liikkuu portaattomasti, joten salkkujen koolla tai määrällä ei ole väliä ja jopa Globelyst -sarjaan kuulumattomat salkut tai laatikot kulkevat turvallisesti mukana.

Ruuvipenkki

Muunna huoltoautosi liikkuvaksi työasemaksi Sortimo ruuvipenkin avulla. Jalustoja on saatavina eri malleja, joko alastaittuvana tai kiskoilla hyllyn alle työnnettävänä. Ruuvipenkkijalustat ovat helppokäyttöisiä ja ovat hyvällä työskentelykorkeudella.

Päätylevyt

Hyllystön päätyyn saatava alumiininen reikälevy on otollinen paikka ripustaa työkaluja tai Sortimon lisävarusteita, kuten palosammutin tai kaapeliteline. Kaikkein käytetyimmät välineet ovat näin suoraan saatavilla.