8 syytä valita Sortimo

1 Ajan säästö

Unohtuneet työkalut, kolhiintuneet tavarat ja epäjärjestyksessä olevat pienet osaset ovat kaikki historiaa Sortimon ajoneuvokalusteilla. Kun pidät työkalusi järjestyksessä, säästät runsaasti aikaa päivästä. Asioiden etsimiseen hukkaamasi ajan voit nyt käyttää asiakkaiden, ystävien tai perheesi kanssa viettämiseen.

2 Kuorman ja matkustajien turvallisuus

Sortimon ajoneuvokalusteet tukevat kuormaasi ja estävät sitä liikkumasta onnettomuuden tai äkkijarrutuksen sattuessa. Kuorman kiinnittäminen on tehty helpoksi, joten varotoimenpiteitä ei tule vältettyä hankalien kiinnitysmenetelmien vuoksi.

3 Laatu

Sortimon kalusteet ovat pitkäikäisiä, tukevia ja erittäin kestäviä. Laatutarkastuksia ja kolaritestejä suoritetaan jatkuvasti ja tulokset sertifioidaan alan ammattilaisten toimesta.

4 Kevyt rakenne

Käytetyt materiaaliyhdistelmät takaavat lujan ja kevyen rakenteen. Alhaisempi nettopaino kalusteissa mahdollistaa suuremman kuorman. Säästät täten aikaa ja polttoainetta edestakaisten reissujen vähentyessä.

5 Kustannussäästöt

Sijoittamalla ajoneuvokalusteisiin säästät pitkässä juoksussa selvää rahaa. Teet tehokkaammin ja nopeammin töitä, kun työkalusi ovat järjestyksessä säästäen aikaa.

6 Joustavuus

Kaikki Sortimon ajoneuvokalusteet voidaan räätälöidä sopimaan vaatimuksiisi. Sinun ei tarvitse mukautua muiden standardeihin. L-BOXX -tuoteperheen avulla pidät työkalusi järjestyksessä ja laatikot voidaan irrottaa ja kiinnittää nopeasti.

7 Innovaatio

Kehitämme jatkuvasti uutta teknologiaa. Sortimon ajoneuvokalusteilla toteat aina olevasi ajan hermolla kehityksessä ja huoltoajoneuvosi on varustettu markkinoiden parhailla kalusteilla.

8 Ammattimaisuus

Sortimon kalusteet edustavat järjestelmällisyyttä ja ammattimaisuutta. Tyylikkäillä ja tehokkailla menetelmillä annat hyvän vaikutelman yrityksestäsi ja toimenpiteistäsi.